Na het vertrek van zijn voorganger Karl Howkins vervulde hij deze positie ook al op ad interim-basis.  Claassen (47) is sinds 2007 werkzaam bij Opel Nederland en was sinds die tijd verantwoordelijk voor Opels netwerkstrategie en -operaties. In 2012 kwam hier de verantwoordelijkheid voor sales bij. Eerder vervulde hij diverse sales- en marketingfuncties bij de importorganisaties van Ford en Peugeot. Aan de invulling van de vacante managementposities bij RND en Sales wordt op dit moment gewerkt; naar verwachting komt hier op korte termijn duidelijkheid over. In zijn nieuwe functie rapporteert Claassen rechtstreeks aan Rory Harvey, Executive Director Sales & Aftersales in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding