Het is een nieuwe functie binnen het bedrijf uit Lienden, dat specialist is in het structureren van informatiestromen binnen de automotive. Schuurs begint waarschijnlijk per 1 februari, hoewel de exacte datum nog niet vast staat.

Volgens Arcos Schuurs staat Mivar aan de vooravond van "een enorme groei. Er zijn mooie nieuwe producten ontwikkeld, die we nu aan de man gaan brengen." Samen met mededirecteur Chris Kimman van Mivar gaat hij het salesteam uitbouwen om de producten breed in de markt – van universeel tot leasemaatschappij – aan te bieden. In de verband daarmee wordt momenteel via wervings- en selectiebureau VD Wijngaart & Partners namens Mivar Group gezocht naar een key accountmanager.

De schaal van de Mivar-organisatie biedt volgens Arcos Schuurs volop ruimte om een actieve inbreng te kunnen hebben. Ook is er inhoudelijk een match, gezien zijn gedurende tien jaar Alwaysbemobile opgebouwde ervaring op het gebied van sales, marketing, online en inkoop. "Maar er is ook gewoon een klik op het persoonlijke vlak."