Leon Schilders terug bij AD Benelux

Na iets meer dan een jaar werkzaam te zijn geweest bij Gates Europe heeft Leon Schilders het besluit genomen om terug te keren bij AD Benelux.

In een eerder stadium werkte Schilders reeds zes jaar voor AD. Vanaf 1 januari zal hij aan de slag gaan als Project Manager Operations bij de AD-grossiersorganisatie. In deze functie zal hij een belangrijke rol spelen bij het formuleren en realiseren van strategie en beleid in samenwerking met grossiers, leveranciers en AD Benelux.

Schilders rapporteert direct aan algemeen directeur Henk Kromhout en neemt zitting in het managementteam. Kromhout: "Precies op schema, zou ik willen zeggen. De organisatie staat op het punt om op diverse vlakken een nieuw tijdperk in te luiden. Leon heeft de nodige ervaring met de materie in kwestie en is dan ook uitermate geschikt om de nieuwe ontwikkelingen in goede banen te leiden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Veel succes Leon

Geplaatst door: Johan van der Pol op
Leon Schilders terug bij AD Benelux - Automobielmanagement.nl

Leon Schilders terug bij AD Benelux

Na iets meer dan een jaar werkzaam te zijn geweest bij Gates Europe heeft Leon Schilders het besluit genomen om terug te keren bij AD Benelux.

In een eerder stadium werkte Schilders reeds zes jaar voor AD. Vanaf 1 januari zal hij aan de slag gaan als Project Manager Operations bij de AD-grossiersorganisatie. In deze functie zal hij een belangrijke rol spelen bij het formuleren en realiseren van strategie en beleid in samenwerking met grossiers, leveranciers en AD Benelux.

Schilders rapporteert direct aan algemeen directeur Henk Kromhout en neemt zitting in het managementteam. Kromhout: "Precies op schema, zou ik willen zeggen. De organisatie staat op het punt om op diverse vlakken een nieuw tijdperk in te luiden. Leon heeft de nodige ervaring met de materie in kwestie en is dan ook uitermate geschikt om de nieuwe ontwikkelingen in goede banen te leiden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Veel succes Leon

Geplaatst door: Johan van der Pol op