Benno Hüsken nieuwe directeur AutomotiveNL

Benno Hüsken wordt per 1 maart directeur van AutomotiveNL. Bij de sectororganisatie van de automotive industrie volgt hij Fred Welschen op.

Al toen Welschen in juni 2012 aantrad, was bekend dat hij deze functie niet voor lange tijd zou uitoefenen. Het is uiteindelijk bijna twee jaar geworden. In die periode heeft Welschen specifieke opdrachten van het bestuur uitgevoerd.

Benno Hüsken heeft uitgebreide ervaring in (inter)nationale automotive industrie. Hij heeft vele jaren gewerkt als één van de directeuren van DAF Trucks, bij Polynorm en als tijdelijk bestuurder bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Verder beschikt Hüsken over ruime kennis van de automotive sector en een dito netwerk.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Benno Hüsken nieuwe directeur AutomotiveNL - Automobielmanagement.nl

Benno Hüsken nieuwe directeur AutomotiveNL

Benno Hüsken wordt per 1 maart directeur van AutomotiveNL. Bij de sectororganisatie van de automotive industrie volgt hij Fred Welschen op.

Al toen Welschen in juni 2012 aantrad, was bekend dat hij deze functie niet voor lange tijd zou uitoefenen. Het is uiteindelijk bijna twee jaar geworden. In die periode heeft Welschen specifieke opdrachten van het bestuur uitgevoerd.

Benno Hüsken heeft uitgebreide ervaring in (inter)nationale automotive industrie. Hij heeft vele jaren gewerkt als één van de directeuren van DAF Trucks, bij Polynorm en als tijdelijk bestuurder bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Verder beschikt Hüsken over ruime kennis van de automotive sector en een dito netwerk.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding