Tijdens het Autosalon zullen Agoria en Febiac op zaterdag 18 en 25 januari een speeddate organiseren tussen geïnteresseerde kandidaten en enkele voertuigbedrijven als Audi Brussels, Punch Powertrain en Volvo Cars Gent. Elektronici, ingenieurs, informatici, productiemedewerkers, accountants, projectleiders en salestalenten. De aard van de vacatures op de website www.beautomotive.be is zeer divers. België telt vanouds heel wat bedrijven in de voertuigindustrie en die zoeken nieuw talent op verschillende vlakken.

Bedrijf zoekt talent

Zo heeft het Europese hoofdkwartier en R&D-center van Toyota Motor Europe een dertigtal openstaande vacatures. En ook vele andere bedrijven uit de sector willen hun team uitbreiden. De bedrijven Audi Brussels (20 vacatures), Punch Powertrain (40 vacatures) en Volvo Cars (20 vacatures) zullen op het Autosalon elke zaterdag aanwezig zijn om hun vacatures voor te stellen. Tijdens een zogenaamde speeddate krijgen geïnteresseerde kandidaten de kans om de HR-mensen van deze bedrijven te overtuigen van hun kwaliteiten.

Speeddate

De speeddate vindt plaats op de stand ‘Job on wheels’ in Heizelpaleis 5 en dat op zaterdag 18 en 25 januari, telkens van 10.00 tot 14.00 uur. De vacatures van de voertuigbedrijven worden gepost in de rubriek ‘jobs’ op de website www.beautomotive.be.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding