Directeur Van Woerkom stopt bij ANWB

Guido van Woerkom houdt er per 1 augustus mee op als hoofddirecteur van de ANWB. Hij wordt opgevolgd door Frits van Bruggen die sinds 2010 in de hoofddirectie zit.

Dat meldde de bond vandaag. Aanleiding voor het vertrek van Van Woerkom zijn onder meer de bestuurlijke veranderingen die de ANWB wil doorvoeren. Van Woerkom (1955) vindt het niet voor de hand liggen bij die veranderingen een hoofdrol te spelen om vervolgens een paar jaar later te vertrekken. Bovendien wil hij ook nog graag een keer ergens anders aan de slag. Van Woerkom is vijftien jaar lang baas van de ANWB geweest.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Directeur Van Woerkom stopt bij ANWB - Automobielmanagement.nl

Directeur Van Woerkom stopt bij ANWB

Guido van Woerkom houdt er per 1 augustus mee op als hoofddirecteur van de ANWB. Hij wordt opgevolgd door Frits van Bruggen die sinds 2010 in de hoofddirectie zit.

Dat meldde de bond vandaag. Aanleiding voor het vertrek van Van Woerkom zijn onder meer de bestuurlijke veranderingen die de ANWB wil doorvoeren. Van Woerkom (1955) vindt het niet voor de hand liggen bij die veranderingen een hoofdrol te spelen om vervolgens een paar jaar later te vertrekken. Bovendien wil hij ook nog graag een keer ergens anders aan de slag. Van Woerkom is vijftien jaar lang baas van de ANWB geweest.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding