Amerikaanse dealeraward voor universeel Ina Willekes

Ina Willekes, eigenares van het Gelderse autobedrijf Willekes, heeft zondag in New Orleans een Dealer Education Award gekregen van de Northwood University.

Onder de Nederlanders die haar in deze eer voorgingen zijn een handvol dealervoornamen, zoals – vorig jaar – François Driessen van de gelijknamige dealerholding. Dat een dealeraward uitgereikt wordt aan een universeel komt vaker voor, maar Ina Willekes is de eerste Nederlandse vrouw wie deze eer te beurt valt.

De Northwood award wordt jaarlijks uitgereikt aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van opleiding en training ten behoeve van de autobranche. Tijdens de uitreikingsceremonie werden behalve Willekes nog acht anderen onderscheiden.

Ina Willekes dankt haar uitverkiezing aan haar jarenlange betrokkenheid bij de Bovag-commissie Kwaliteit en Integriteit, waarvan onderwijs een belangrijk aandachtgebied uitmaakt. Ook was zij enige tijd voorzitter van deze commissie. Tegenwoordig maakt zij deel uit van de Bovagledenraad. Willekes is vastbesloten nog lang in bestuurlijke zin actief te blijven, "Ik vind het allemaal super interessant en leer ook iedere keer weer van de inbreng van de vele leden van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven."

Ina Willekes startte zestien jaar geleden – zonder enige auto-ervaring – samen met haar man een universeel autobedrijf in Ophemert en breidde later uit met een vestiging in Tiel. Willekes is deelnemer van de garageformule Bosch Car Service.

Northwood University heeft al jaren een goede verhouding met de IVA autoschool in Driebergen. Voor afgestudeerde IVA-scholieren zijn er op drie plaatsen in de VS aansluitende programma’s beschikbaar op bachelor- en masterniveau.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte proficiat.

Hans Saris 4×4 Valburg

Geplaatst door: hans saris op
Amerikaanse dealeraward voor universeel Ina Willekes - Automobielmanagement.nl

Amerikaanse dealeraward voor universeel Ina Willekes

Ina Willekes, eigenares van het Gelderse autobedrijf Willekes, heeft zondag in New Orleans een Dealer Education Award gekregen van de Northwood University.

Onder de Nederlanders die haar in deze eer voorgingen zijn een handvol dealervoornamen, zoals – vorig jaar – François Driessen van de gelijknamige dealerholding. Dat een dealeraward uitgereikt wordt aan een universeel komt vaker voor, maar Ina Willekes is de eerste Nederlandse vrouw wie deze eer te beurt valt.

De Northwood award wordt jaarlijks uitgereikt aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van opleiding en training ten behoeve van de autobranche. Tijdens de uitreikingsceremonie werden behalve Willekes nog acht anderen onderscheiden.

Ina Willekes dankt haar uitverkiezing aan haar jarenlange betrokkenheid bij de Bovag-commissie Kwaliteit en Integriteit, waarvan onderwijs een belangrijk aandachtgebied uitmaakt. Ook was zij enige tijd voorzitter van deze commissie. Tegenwoordig maakt zij deel uit van de Bovagledenraad. Willekes is vastbesloten nog lang in bestuurlijke zin actief te blijven, "Ik vind het allemaal super interessant en leer ook iedere keer weer van de inbreng van de vele leden van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven."

Ina Willekes startte zestien jaar geleden – zonder enige auto-ervaring – samen met haar man een universeel autobedrijf in Ophemert en breidde later uit met een vestiging in Tiel. Willekes is deelnemer van de garageformule Bosch Car Service.

Northwood University heeft al jaren een goede verhouding met de IVA autoschool in Driebergen. Voor afgestudeerde IVA-scholieren zijn er op drie plaatsen in de VS aansluitende programma’s beschikbaar op bachelor- en masterniveau.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte proficiat.

Hans Saris 4×4 Valburg

Geplaatst door: hans saris op