President Meyer van ADAC peinst niet over terugtreden

Peter Meyer, de president van de Duitse automobielorganisatie ADAC, is niet van plan zijn functie op te geven.

De baas van de zusterorganisatie van de ANWB hoopt het geschonden blazoen van zijn organisatie snel op te poetsen na de ophef over dienstreizen met traumahelikopters."Ik ben vorig jaar met grote meerderheid herkozen en hoop dat het vertrouwen in ADAC snel hersteld kan worden”, aldus Meyer tegenover Bild am Sonntag.

ADAC kwam in opspraak omdat bestuursleden jarenlang traumahelikopters gebruikten voor dienstvluchten. De organisatie claimt dat zoiets alleen gebeurde als wegens tijdgebrek andere transportmiddelen niet voldeden. "De kritiek trek ik mij aan. We zullen dit gaan bespreken en veranderen. Mijn doel is de vertrouwenscrisis te overwinnen en de verloren geloofwaardigheid terug te winnen met openheid en transparantie”, zei Meyer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

President Meyer van ADAC peinst niet over terugtreden - Automobielmanagement.nl

President Meyer van ADAC peinst niet over terugtreden

Peter Meyer, de president van de Duitse automobielorganisatie ADAC, is niet van plan zijn functie op te geven.

De baas van de zusterorganisatie van de ANWB hoopt het geschonden blazoen van zijn organisatie snel op te poetsen na de ophef over dienstreizen met traumahelikopters."Ik ben vorig jaar met grote meerderheid herkozen en hoop dat het vertrouwen in ADAC snel hersteld kan worden”, aldus Meyer tegenover Bild am Sonntag.

ADAC kwam in opspraak omdat bestuursleden jarenlang traumahelikopters gebruikten voor dienstvluchten. De organisatie claimt dat zoiets alleen gebeurde als wegens tijdgebrek andere transportmiddelen niet voldeden. "De kritiek trek ik mij aan. We zullen dit gaan bespreken en veranderen. Mijn doel is de vertrouwenscrisis te overwinnen en de verloren geloofwaardigheid terug te winnen met openheid en transparantie”, zei Meyer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding