Ingenieurs,  informatici en p&o-medewerkers van Volkswagen geven informatie over de instapmogelijkheden en carrieremogelijkheden bij Volkswagen.  Het concern houdt dit evenement voor de derde keer. In twee dagen tijd wordt de manier van werken bij Volkswagen uitgelegd. In een vip-tour wordt ook de productie getoond. Uiteindelijk gaat men gezamenlijk naar de CeBIT in Hannover, ’s werelds grootste beurs op het gebied van informatietechnologie. De Woman Experience Day vindt plaats op 12 en 13 maart. Afgestudeerden en gevorderde studenten in de Informatica, bedrijfseconomie, machinebouw,  elektrotechniek, voertuigtechniek en mechatronica zijn welkom. Men kan zich inschrijven via voor 11 februari.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding