Ruud Eijsten, voorheen Commercieel Directeur Transport & Logistiek, is benoemd tot Directeur Product Management. Gelijktijdig is Marjolijn Walhof, hiervoor Commercieel Directeur Masters4Fleets, toegetreden tot het directieteam in de functie van Directeur Lease & Fleet. "Met deze benoemingen is het directieteam weer op de gewenste sterkte", aldus de onderneming.

Eerder dit jaar trad Aart Vogel toe als Commercieel Directeur a.i. Het Directiecomité bestond naast Algemeen Directeur a.i. Patrick Ledegang reeds uit Harm Nieboer (Directeur Retail), René van Maasakkers (Directeur Transport & Logistiek), Jean-Louis Weemaes (Directeur Profile Tyrecenter België) en Danielle Hettema (Group Controller).

The Alwaysbemobile Company telt vijf divisies, die met de recente benoemingen allen vertegenwoordigd zijn in het Directiecomité: Retail, Lease & Fleet, Transport & Logistiek, Product Management en België. Daarbij zijn de activiteiten in de B2B- als B2C markt ondergebracht in vijf formulebedrijven: Profile Tyrecenter Nederland, Profile Tyrecenter Belgium, Profile Tyrecenter Truck Europe, JAMES en Autoglaz. De bedrijven zetten sterk in op excellente service, innovatie, groei en intelligente ICT-systemen.