Rens de Jonge (43) is benoemd als segment director business (wagenparken onder de 100 leaseauto’s). De Jonge is sinds 1996 in dienst en was de laatste vijf jaar werkzaam als segment director mkb. Onder zijn leiding werd substantiële groei gerealiseerd in deze portefeuille. W
Wilfred Kiekebelt (36) is de nieuwe segment director large (wagenparken tussen 100 en 1000 leaseauto’s). Hij volgt daarmee Robert Zitter op die aan de slag gaat als commercieel directeur voor LeasePlan in Zwitserland. Kiekebelt is sinds 2010 in dienst en was de laatste jaren binnen LeasePlan verantwoordelijk voor de succesvolle marktintroductie van de nieuwe outsourcingspropositie FleetPlan. Daarvoor vervulde hij diverse commerciële functies binnen General Electric.
Pravin Chaturi (40) is benoemd tot director mobility result. Chaturi is sinds 1998 in dienst bij de leasemaatschappij. Hij was de laatste jaren achtereenvolgens sector manager Bouw & Industrie en segment director Business. In deze functies leverde hij onder andere een belangrijke bijdrage aan het versterken van de relatie met klanten binnen deze segmenten.