De meest recente functie van Erik Groen was die van onafhankelijk voorzitter van Faldon, de dealervereniging van Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Jeep. In de jaren daarvoor bekleedde hij diverse managementfuncties in de autoverhuurwereld. Zo was Groen tot voor kort managing director Benelux & board member Western Region van de Avis Budget Group US. Daarvoor was hij zo’n elf jaar managing director The Netherlands bij Avis Europe plc. Hij begon zijn carrière bij KPMG Audit.

Hans Bresser geeft voortaan leiding aan de Bovag-branchemanagers, die de verbinding vormen tussen een afdelingsbestuur en de werkorganisatie in Bunnik. Met zijn ervaring als afdelingsmanager en manager buitendienst bij Bovag Autodealers is hij daar volgens Bovag de geknipte persoon voor. In deze rol is Bresser ook adviseur van de directie. Daarnaast is hij de voorman van het nieuwe Innovatielab, een initiatief om ontwikkelingen rond mobiliteit, retail en consument te vertalen naar ideeën, tips of businessmodellen voor het Bovag-netwerk van tienduizend ondernemers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding