Hans Kieft directeur FleetSelect

Hans Kieft is de nieuwe directeur van FleetSelect. Hiervoor was hij tien jaar werkzaam bij voertuighulpverlener Logicx, waarvan de laatste twee jaar als financieel directeur.

Daarvoor was Kieft (44) ruim vijf jaar controller bij Kühne. Begin dit jaar verkocht oprichter en directeur Edwin van der Hout zijn bedrijf FleetSelect aan BCA Autoveiling. Directeur Iede Aukema van BCA vulde tijdelijk de taken van Van der Hout in maar het was vanaf het begin duidelijk dat er een opvolger voor Van der Hout zou komen. FleetSelect en BCA blijven onafhankelijk van elkaar functioneren. Kieft zal rechtstreeks aan Aukema rapporteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hans Kieft directeur FleetSelect - Automobielmanagement.nl

Hans Kieft directeur FleetSelect

Hans Kieft is de nieuwe directeur van FleetSelect. Hiervoor was hij tien jaar werkzaam bij voertuighulpverlener Logicx, waarvan de laatste twee jaar als financieel directeur.

Daarvoor was Kieft (44) ruim vijf jaar controller bij Kühne. Begin dit jaar verkocht oprichter en directeur Edwin van der Hout zijn bedrijf FleetSelect aan BCA Autoveiling. Directeur Iede Aukema van BCA vulde tijdelijk de taken van Van der Hout in maar het was vanaf het begin duidelijk dat er een opvolger voor Van der Hout zou komen. FleetSelect en BCA blijven onafhankelijk van elkaar functioneren. Kieft zal rechtstreeks aan Aukema rapporteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding