Autoverkoper Searle betrokken bij 100.000 autoverkopen

‘Autoverkoper’ Ken Searle is in zijn loopbaan van ruim vijftig jaar betrokken geweest bij de verkoop van maar liefst honderdduizend nieuwe en gebruikte auto’s, vooral Nissans. Hij gaat nu met pensioen.

Dat meldt het Britse Car Dealer Magazine op zijn website. Ken Searle (67) werkte 52 jaar lang als verkoper, sales manager, general manager en business manager voor Benfield, de grootste automotive groep in het noordoosten van Engeland.  Hij begon als verkoper van modellen van British Leyland in het eerste dealerbedrijf van de groep in Byker.  Daarna ging hij in 1973 naar het eerste team dat Datsun ging verkopen, de voorganger van Nissan.

Sindsdien is Searle aan de leiding geweest van de Nissan-afdeling van de groep en verkocht hij tienduizenden auto’s  waardoor Benfield een gevestigde naam werd en Nissan een behoorlijke marktaandeel verwierf.  Searle zelf zegt: "Ik heb van elke minuut genoten en ik zou nu niks anders doen." Ken Searle gaat nu met pensioen.

Ceo Mark Squires van Benfield Motor Group prijst hem de hemel in. "Ken Searle is een zeer populaire figuur bij duizenden van onze klanten in de regio. We zijn bevoorrecht zo’n loyale, toegewijde, extreem aardige en succesvolle medewerker al die jaren in ons midden te hebben gehad ."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoverkoper Searle betrokken bij 100.000 autoverkopen - Automobielmanagement.nl

Autoverkoper Searle betrokken bij 100.000 autoverkopen

‘Autoverkoper’ Ken Searle is in zijn loopbaan van ruim vijftig jaar betrokken geweest bij de verkoop van maar liefst honderdduizend nieuwe en gebruikte auto’s, vooral Nissans. Hij gaat nu met pensioen.

Dat meldt het Britse Car Dealer Magazine op zijn website. Ken Searle (67) werkte 52 jaar lang als verkoper, sales manager, general manager en business manager voor Benfield, de grootste automotive groep in het noordoosten van Engeland.  Hij begon als verkoper van modellen van British Leyland in het eerste dealerbedrijf van de groep in Byker.  Daarna ging hij in 1973 naar het eerste team dat Datsun ging verkopen, de voorganger van Nissan.

Sindsdien is Searle aan de leiding geweest van de Nissan-afdeling van de groep en verkocht hij tienduizenden auto’s  waardoor Benfield een gevestigde naam werd en Nissan een behoorlijke marktaandeel verwierf.  Searle zelf zegt: "Ik heb van elke minuut genoten en ik zou nu niks anders doen." Ken Searle gaat nu met pensioen.

Ceo Mark Squires van Benfield Motor Group prijst hem de hemel in. "Ken Searle is een zeer populaire figuur bij duizenden van onze klanten in de regio. We zijn bevoorrecht zo’n loyale, toegewijde, extreem aardige en succesvolle medewerker al die jaren in ons midden te hebben gehad ."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding