Haen directeur verkoop Mercedes-personenwagens

Casper Haen wordt met ingang van 1 april 2014 directeur verkoop voor personenwagens bij Mercedes-Benz Nederland BV.

Hij is sinds 2001 werkzaam voor het Daimler-concern waar hij tot nu toe diverse functies heeft bekleed. Casper Haen (39) was onder meer werkzaam als business development manager corporate sales Europe en laatstelijk was hij als senior manager verantwoordelijk voor market management Central/Eastern European and Central Asian Markets. "De uiterst competitieve Nederlandse personenautomarkt vormt met zijn specifieke kenmerken een aantrekkelijke uitdaging om samen met het netwerk het marktaandeel van Mercedes-Benz en Smart verder uit te bouwen. Gesteund door een breed portfolio van nieuwe producten en mijn ervaringen op het hoofdkantoor en in het buitenland verwacht ik een bijdrage te kunnen leveren aan deze groei", motiveert Casper Haen zijn overstap naar Nederland.

 

Reacties

Gefeliciteerd Casper, ik ga er van uit dat iemand anders de tekst heeft geschreven, en dat u wel weet dat het merk smart ALTIJD geschreven wordt als smart, en niet Smart !!

Geplaatst door: Baak op
Haen directeur verkoop Mercedes-personenwagens - Automobielmanagement.nl

Haen directeur verkoop Mercedes-personenwagens

Casper Haen wordt met ingang van 1 april 2014 directeur verkoop voor personenwagens bij Mercedes-Benz Nederland BV.

Hij is sinds 2001 werkzaam voor het Daimler-concern waar hij tot nu toe diverse functies heeft bekleed. Casper Haen (39) was onder meer werkzaam als business development manager corporate sales Europe en laatstelijk was hij als senior manager verantwoordelijk voor market management Central/Eastern European and Central Asian Markets. "De uiterst competitieve Nederlandse personenautomarkt vormt met zijn specifieke kenmerken een aantrekkelijke uitdaging om samen met het netwerk het marktaandeel van Mercedes-Benz en Smart verder uit te bouwen. Gesteund door een breed portfolio van nieuwe producten en mijn ervaringen op het hoofdkantoor en in het buitenland verwacht ik een bijdrage te kunnen leveren aan deze groei", motiveert Casper Haen zijn overstap naar Nederland.

 

Reacties

Gefeliciteerd Casper, ik ga er van uit dat iemand anders de tekst heeft geschreven, en dat u wel weet dat het merk smart ALTIJD geschreven wordt als smart, en niet Smart !!

Geplaatst door: Baak op