Geert Vermeer weer weg bij Heiwegen Executive

De voormalige Bovag-bondsvoorzitter Geert Vermeer stopt na iets meer dan een jaar alweer als partner bij Heiwegen Executive. Hij zegt de keuze met zijn hart te hebben gemaakt.

Vermeer zal per 15 april stoppen als partner van Heiwegen, hij was sinds 1 januari 2013 betrokken bij Heiwegen Executive. Vermeer heeft keuzen gemaakt, zegt hij. Hij is onder meer ook voorzitter van SRM Rechtsbijstand, hij is commissaris bij ARN en bestuurslid van DAF Museum. "Heiwegen was een interessante ervaring maar er zijn nieuwe activiteiten die extra aandacht vragen. Ik wil ook meer tijd voor privé. Ik heb de keuze gemaakt met mijn hart."

Perry van Gerwen van Heiwegen heeft de aandelen van Vermeer overgenomen. Hij zegt dat er ‘mede dankzij Vermeer een goede basis is gelegd voor Heiwegen Executive’.

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

het leven gaat over rozen en daar horen keuzes bij. je kunt niet alle bordjes in de lucht blijven houden. Heiwegen staat goed op poten en nu kan de focus gericht worden op andere activiteiten waar het talent van Geert goed tot z’n recht komt. well done Geert

Geplaatst door: hans warmenhoven op
Geert Vermeer weer weg bij Heiwegen Executive - Automobielmanagement.nl

Geert Vermeer weer weg bij Heiwegen Executive

De voormalige Bovag-bondsvoorzitter Geert Vermeer stopt na iets meer dan een jaar alweer als partner bij Heiwegen Executive. Hij zegt de keuze met zijn hart te hebben gemaakt.

Vermeer zal per 15 april stoppen als partner van Heiwegen, hij was sinds 1 januari 2013 betrokken bij Heiwegen Executive. Vermeer heeft keuzen gemaakt, zegt hij. Hij is onder meer ook voorzitter van SRM Rechtsbijstand, hij is commissaris bij ARN en bestuurslid van DAF Museum. "Heiwegen was een interessante ervaring maar er zijn nieuwe activiteiten die extra aandacht vragen. Ik wil ook meer tijd voor privé. Ik heb de keuze gemaakt met mijn hart."

Perry van Gerwen van Heiwegen heeft de aandelen van Vermeer overgenomen. Hij zegt dat er ‘mede dankzij Vermeer een goede basis is gelegd voor Heiwegen Executive’.

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

het leven gaat over rozen en daar horen keuzes bij. je kunt niet alle bordjes in de lucht blijven houden. Heiwegen staat goed op poten en nu kan de focus gericht worden op andere activiteiten waar het talent van Geert goed tot z’n recht komt. well done Geert

Geplaatst door: hans warmenhoven op