Russchen manager fleetsales & leasing bij Kia NL

Op de afdeling fleetsales & leasing van Kia Motors Nederland is Gian Russchen benoemd tot manager.

Russchen (38) heeft diverse functies bekleedt binnen de autobranche. Hij werkte vijftien jaar voor Renault Nederland waar hij ruime ervaring opdeed binnen de afdelingen fleetsales en aftersales, hij was onder andere sales manager aftersales. Ook directeur Lean Verstoep van Kia Nederland is afkomstig van Renault.
Russchen geeft aan blij te zijn met deze nieuwe uitdaging: "Ik zie voor Kia volop kansen en mogelijkheden, zeker in het zakelijke segment. Voor Kia Nederland is dit dan ook een speerpunt voor de komende jaren." De komende jaren verwacht Kia aanzienlijk te groeien op de zakelijke markt, met nieuwe motoren, mild hybrids, plug-in hybrids en Kia’s met een volledig elektrische aandrijving. Eind dit jaar is het dan ook mogelijk om met vier procent bijtelling emissievrij met de Soul EV, de eerste volelektrisch aangedreven Kia in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Gian, Ik heb je bij Renault leren kennen als een resultaatgerichte ‘samen-werker’. Het verkoopbloed kruipt waar het niet gaan kan. Veel succes bij KIA!

Geplaatst door: Rob Weesie op
Russchen manager fleetsales & leasing bij Kia NL - Automobielmanagement.nl

Russchen manager fleetsales & leasing bij Kia NL

Op de afdeling fleetsales & leasing van Kia Motors Nederland is Gian Russchen benoemd tot manager.

Russchen (38) heeft diverse functies bekleedt binnen de autobranche. Hij werkte vijftien jaar voor Renault Nederland waar hij ruime ervaring opdeed binnen de afdelingen fleetsales en aftersales, hij was onder andere sales manager aftersales. Ook directeur Lean Verstoep van Kia Nederland is afkomstig van Renault.
Russchen geeft aan blij te zijn met deze nieuwe uitdaging: "Ik zie voor Kia volop kansen en mogelijkheden, zeker in het zakelijke segment. Voor Kia Nederland is dit dan ook een speerpunt voor de komende jaren." De komende jaren verwacht Kia aanzienlijk te groeien op de zakelijke markt, met nieuwe motoren, mild hybrids, plug-in hybrids en Kia’s met een volledig elektrische aandrijving. Eind dit jaar is het dan ook mogelijk om met vier procent bijtelling emissievrij met de Soul EV, de eerste volelektrisch aangedreven Kia in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Gian, Ik heb je bij Renault leren kennen als een resultaatgerichte ‘samen-werker’. Het verkoopbloed kruipt waar het niet gaan kan. Veel succes bij KIA!

Geplaatst door: Rob Weesie op