Carl Baltus verlaat Louwman Retail

De Louwman Groep maakt bekend dat algemeen directeur Carl Baltus de onderneming per 11 april 2014 zal verlaten. Dit besluit is in goed overleg genomen, aldus het persbericht.

Peter Verkuyl, ceo van de Louwman Groep: "Wij zijn Carl bijzonder dankbaar voor zijn bijdrage aan het omvormen van de voorheen individueel opererende dealerbedrijven naar een sterke dealergroep, en het voeren van een strategie die onze dealergroep verder heeft geprofessionaliseerd. Hiermee is een sterke basis gelegd, van waaruit Louwman Retail haar verdere groei kan verwezenlijken." "Ik heb de afgelopen zeven jaar Louwman Retail mogen transformeren naar een professionele dealergroep werkend onder een krachtige retailformule. Het bedrijf komt nu in een nieuwe fase met een andere strategische oriëntatie", verklaart Baltus.

Carl Baltus verlaat Louwman Retail - Automobielmanagement.nl

Carl Baltus verlaat Louwman Retail

De Louwman Groep maakt bekend dat algemeen directeur Carl Baltus de onderneming per 11 april 2014 zal verlaten. Dit besluit is in goed overleg genomen, aldus het persbericht.

Peter Verkuyl, ceo van de Louwman Groep: "Wij zijn Carl bijzonder dankbaar voor zijn bijdrage aan het omvormen van de voorheen individueel opererende dealerbedrijven naar een sterke dealergroep, en het voeren van een strategie die onze dealergroep verder heeft geprofessionaliseerd. Hiermee is een sterke basis gelegd, van waaruit Louwman Retail haar verdere groei kan verwezenlijken." "Ik heb de afgelopen zeven jaar Louwman Retail mogen transformeren naar een professionele dealergroep werkend onder een krachtige retailformule. Het bedrijf komt nu in een nieuwe fase met een andere strategische oriëntatie", verklaart Baltus.