Marcel kwam in 1999 bij BMW Group Nederland als brand manager Mini. Vervolgens was hij werkzaam als brand manager BMW en sinds 2004 bekleedde hij de functie van directeur marketing. Van 2010 tot 2013 was Buininig  managing director voor BMW Group Finland.

Vorig jaar keerde hij terug naar Nederland, als directeur Mini. "Ik kijk terug op een fantastische tijd bij BMW Group, waar ik ben begonnen en geëindigd bij het merk Mini. Ik laat een professionele en gepassioneerde organisatie achter, waar mensen altijd het verschil hebben gemaakt. Dat zal ik zeker gaan missen. Het is voor mij nu een mooi moment om te starten met een nieuwe frisse uitdaging." Marcel Buining zal bij JWT de afdeling DO gaan leiden (de andere twee bij het bedrijf heten THINK en MAKE).

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding