"De markt verandert snel en om op het juiste moment te kunnen schakelen is het belangrijk daadkrachtige mensen in huis te hebben", zegt Wierd Meijering algemeen directeur AVN Group. "De know how en expertise van Oscar, op onder andere het gebied van import en export, is hierbij meer dan welkom".

Oscar Hollink was directeur van Grensland Auto dat in 2008 begon en per juli 2014 het bedrijf beëindigde. Daarvoor werkte hij 12 jaar als occasionmanager bij Broekhuis Holding. Tevens is Oscar sinds 2001 voorzitter van de ANWB Bovag Koerslijstcommissie.

Met het oog op de snel veranderende markt heeft Autoveiling Nederland haar diensten uitgebreid met de Autoveiling Verkoopservice. Deze service biedt particulieren en niet RDW erkende bedrijven de mogelijkheid om hun auto op de veiling aan te bieden. Technische doorontwikkeling gericht op dit marktsegment versterkt de marktpositie. De Autoveiling Verkoopservice is onlangs verder uitgebreid met de Auto Trader Verkoopservice, deze is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Auto Trader en Autoveiling Nederland.