Hij volgt Mark van Ringelestijn op, die recentelijk werd benoemd tot Director Sales.

Volgens Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland, speelt de vorig jaar opgerichte afdeling Retail Management "een cruciale rol" bij het verhogen van de servicekwaliteit. Hij typeert Bert van den Berg als "een manager met specifieke ervaring met automotive retailnetwerken."

Van den Berg (36) was in zijn vorige functie, bij Pon’s Automobielhandel, sinds januari 2012 medeverantwoordelijk voor het retailnetwerk van onder andere Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. "Er zijn veel ontwikkelingen binnen de Kia-organisatie als het gaat om het dealernetwerk. Ik wil ervoor zorgen dat klanten er de kwaliteit ervaren die in lijn is met de ambities van het merk."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding