Van ’t Hoenderdaal werkt momenteel nog als commercieel manager bij Imbema Automaterialen en werkte daarvoor bij Sonax Car Care. Hij deed veel ervaring en contacten op binnen de automotive aftermarket. Deze ervaring zal goed van pas komen bij het uitrollen van de strategie die AD Benelux in de komende periode voor ogen heeft.  "Ook de aandeelhouders van AD Benelux hebben een hand gehad in de benoeming van Pim van ’t Hoenderdaal. Dit getuigt van een breed draagvlak binnen onze organisatie voor de nieuwe sales director en de uitdagingen die in het verschiet liggen",  meldt directeur Henk Kromhout van AD Benelux.

AD Benelux is onderdeel van het internationale AD netwerk. In Nederland en België is AD vertegenwoordigd met een netwerk van honderdvijftig grossiersvestigingen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding