Salkeld is momenteel verantwoordelijk voor de LeasePlan-bedrijven in Zuid-Europa en de Pacific-regio. In zijn nieuwe rol als cco zal Salkeld zich focussen op de strategie voor commercie en concurrentie van alle LeasePlan-bedrijven op de wereld, inclusief LeasePlan International. Ceo Vahid Daemi zegt erover: "We hebben een goede staat van dienst qua financiële resultaten en we moeten het momentum vasthouden en een nog betere toekomst bouwen. Eén van de strategische prioriteiten voor de komende jaren is nieuwe activiteiten ontwikkelen voor additionele groei. De rol van Nick Salkeld zal zijn dat hij leiding geeft aan deze zaken voor de LeasePlan-landen en voor de business van LeasePlan International. Hij focust ook op de ontwikkeling van producten en diensten die tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten. Hij brengt veel commerciële ervaring in de raad van bestuur."

Nick Salkeld werkt al twintig jaar bij LeasePlan. Hij begon bij een leasebedrijf in het Verenigd Koninkrijk, werd toen commercieel directeur LeasePlan UK en daarna algemeen directeur van LeasePlan International. Salkeld werd benoemd tot senior vice-president van LeasePlan Corporation in 2004 met als verantwoordelijkheid de regio Noord-Europa voordat hij overstapte naar zijn huidige rol. Voor zijn tijd bij LeasePlan werkte Salkeld in Engeland bij Ford Motor Credit Company en Nissan. De raad van bestuur van LeasePlan Corporation ziet er nu als volgt uit:  Vahid Daemi (ceo), Guus Stoelinga (cfo), Sven Huster (coo) en Nick Salkeld (cco).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding