Na het afronden van zijn IVA-opleiding is De Jong 35 jaar actief geweest in de truckbranche, waarvan ruim twintig jaar als regiodirecteur voor Scania in een groot deel van Nederland. "Veel bedrijven hebben in de afgelopen jaren sterk moeten bezuinigen op personeelskosten. Nu, in een aantrekkende markt, gaan ze weer serieus werk maken van geschikt personeel om hun diensten op niveau te houden."

Perry van Gerwen, Managing Director van Heiwegen Consultancy, verwacht met de komst van Rein de Jong verdere groei te realiseren. "Met zijn kennis van dit segment zal hij een ideale gesprekspartner zijn en snel een toegevoegde waarde kunnen leveren voor onze relaties."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding