Rein de Jong partner Heiwegen Consultancy

Onder de vlag van Heiwegen Consultancy gaat Rein de Jong per 1 september 2014 als (associate-) partner en zelfstandig consultant het segment Truck, Transport & Logistiek uitbouwen.

Na het afronden van zijn IVA-opleiding is De Jong 35 jaar actief geweest in de truckbranche, waarvan ruim twintig jaar als regiodirecteur voor Scania in een groot deel van Nederland. "Veel bedrijven hebben in de afgelopen jaren sterk moeten bezuinigen op personeelskosten. Nu, in een aantrekkende markt, gaan ze weer serieus werk maken van geschikt personeel om hun diensten op niveau te houden."

Perry van Gerwen, Managing Director van Heiwegen Consultancy, verwacht met de komst van Rein de Jong verdere groei te realiseren. "Met zijn kennis van dit segment zal hij een ideale gesprekspartner zijn en snel een toegevoegde waarde kunnen leveren voor onze relaties."

 

Rein de Jong partner Heiwegen Consultancy - Automobielmanagement.nl

Rein de Jong partner Heiwegen Consultancy

Onder de vlag van Heiwegen Consultancy gaat Rein de Jong per 1 september 2014 als (associate-) partner en zelfstandig consultant het segment Truck, Transport & Logistiek uitbouwen.

Na het afronden van zijn IVA-opleiding is De Jong 35 jaar actief geweest in de truckbranche, waarvan ruim twintig jaar als regiodirecteur voor Scania in een groot deel van Nederland. "Veel bedrijven hebben in de afgelopen jaren sterk moeten bezuinigen op personeelskosten. Nu, in een aantrekkende markt, gaan ze weer serieus werk maken van geschikt personeel om hun diensten op niveau te houden."

Perry van Gerwen, Managing Director van Heiwegen Consultancy, verwacht met de komst van Rein de Jong verdere groei te realiseren. "Met zijn kennis van dit segment zal hij een ideale gesprekspartner zijn en snel een toegevoegde waarde kunnen leveren voor onze relaties."