Bart de Vries was tot 1 september partner bij KPMG. Hij is vijftien jaar als accountant en adviseur werkzaam geweest in de nationale praktijk van KPMG. Hij heeft in die rol veel grote en middelgrote ondernemingen, familiebedrijven en dga’s geadviseerd op het gebied van business planning, financiële beheersing en overnames. Daarvoor was hij financieel manager bij Pon. Die brede ervaring maakt hem geknipt voor de rol van directeur van Bovag. Een functie waarin hij samen met de bondspenningmeester de regie voert over de Bovag-financiën. Ook vermogensbeheer, beheer van de deelnemingen en business development vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Verder stelt Bart de Vries zijn grote kennis en kunde inzake business strategie ten dienste van Bovag-leden.
Robert Clement trad in 1982 in dienst bij Bovag en bekleedde van dat jaar tot aan zijn pensioen de functies van financieel directeur en directeur vermogen. In die rol was hij ook verantwoordelijk voor de deelnemingen van Bovag. Robert Clement leidde zowel de nieuwbouw van het Bovag-huis te Bunnik in 1989 als de grondige renovatie van het Bunnikse hoofdkantoor in 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding