Becirovic won het Nederlandse Hyundai Service Advisor Championship en eind oktober vertrekt hij naar Korea om daar te strijden om de titel Beste Hyundai Service Adviseur van de wereld. Sander te Wierik (Autogroep Twente) wordt afgevaardigd naar de Europese titelstrijd in 2015. Ivo Philips van Welling Heerlen is reserve. Het Hyundai Service Advisor Championship is een tweejaarlijkse wedstrijd in Zuid-Korea waar de beste Hyundai Service Adviseurs van de wereld aan deelnemen. Dit jaar zullen meer dan honderd Service Adviseurs uit vijftig  landen om de titel strijden. Acht van de beste Hyundai Service Adviseurs van Nederland  hebben zich na een voorronde voor het Nederlands kampioenschap gekwalificeerd. De deelnemers werden op het hoofdkantoor van Hyundai-importeur Greenib Car in Sassenheim uitgebreid getoetst op hun theoretische en praktische kennis.
De deelnemers Arie Verheijen (Peter Janssen Weert), Henry Hurenkamp (Herwers Hyundai Zutphen), Ivo Philips (Welling Heerlen), Martin Meeuse (Auto Sturm Goes), Peter Peulen (Autobedrijf Deinum Venlo), Sven Verboom (Herwers Hyundai Deventer), Sander te Wierik (Autogroep Twente Enschede) en de uiteindelijke winnaar Samir Sisic Becirovic (Goldcar Amstelveen) moesten niet alleen de diverse opdrachten uitvoeren en daarmee zowel hun theoretische als praktische kennis tonen. Ook hun interactie met de klant werd beoordeeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding