Ben Hoge is sinds januari 2010 in dienst van Goodyear Dunlop Benelux. Daarvoor bekleedde hij in Engeland en Frankrijk managementfuncties bij Foster’s Group (2002-2010), SaraLee/DouweEgberts (1998-2001) en Akzo Nobel. "Vanuit zijn vorige functie als financieel directeur Benelux  (sinds juli 2011) is Ben Hoge de ideale opvolger voor Thys aangezien hij veel ervaring heeft opgebouwd op de Benelux-markt en ook ons distributienetwerk uitstekend kent",  meldt Paul Joosten, baas van Goodyear Dunlop Tires Western Europe. Hoge neemt per direct de fakkel van Thys over. Thys gaat vanaf vandaag zijn nieuwe uitdaging aan als general manager van Goodyear Dunlop in Frankrijk.

Goodyear is één van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Het bedrijf fabriceert met een kleine zeventig duizend de producten wereldwijd in vijftig centra in 22 landen. Er zijn twee innovatiecentra in Akron in Ohio in de VS en Colmar-Berg in Luxemburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding