Eric Luyckx partner bij Heiwegen Consultancy

Eric Luyckx is per 1 oktober 2014 (associate-) partner en zelfstandig consultant bij Heiwegen Consultancy.

Hij gaat bedrijven ondersteunen met organisatieadviezen en de implementatie van managementprojecten op het gebied van retail & wholesale binnen de automobielbranche.

Eric Luyckx werkte eerder in diverse functies bij een aantal (dealer)leasemaatschappijen. Vanaf halverwege de jaren negentig opereerde hij op directieniveau binnen de dealerorganisatie van VW-Audi. Vanaf 2005 is hij als DGA van een tweetal dealerbedrijven actief geweest op het gebied van (re)organisatie, (fleet)sales, after sales, parts, klantentevredenheid, finance en management.

Eric Luyckx partner bij Heiwegen Consultancy - Automobielmanagement.nl

Eric Luyckx partner bij Heiwegen Consultancy

Eric Luyckx is per 1 oktober 2014 (associate-) partner en zelfstandig consultant bij Heiwegen Consultancy.

Hij gaat bedrijven ondersteunen met organisatieadviezen en de implementatie van managementprojecten op het gebied van retail & wholesale binnen de automobielbranche.

Eric Luyckx werkte eerder in diverse functies bij een aantal (dealer)leasemaatschappijen. Vanaf halverwege de jaren negentig opereerde hij op directieniveau binnen de dealerorganisatie van VW-Audi. Vanaf 2005 is hij als DGA van een tweetal dealerbedrijven actief geweest op het gebied van (re)organisatie, (fleet)sales, after sales, parts, klantentevredenheid, finance en management.