Studio iBizz is sinds 1998 als full service reclamebureau actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf werd opgericht door Raymond Smulders en is actief op het gebied van design, websiteontwikkeling en internetmarketing. Studio iBizz heeft een link met Autorola in verband met het bouwen van het ANWB Autoverkoopservice platform. Bovendien bouwde het bedrijf in opdracht van Autorola de AutoTrack Verkoopservice. De goede samenwerking tussen Raymond Smulders en Autorola-directeur Maarten Bekkers leidde ertoe dat Bekkers en Smulders besluiten samen een echt partnership aan te gaan door de oprichting van een vestiging van Studio iBizz in België. Maarten Bekkers heeft per 1 november 2014 de Autorola Groep verlaten en focust zich nu samen met Raymond Smulders volledig op het opstarten van het bedrijf in ’s Gravenwezel bij Antwerpen.

Raymond Smulders:"We hebben reeds enkele klanten in België, maar hebben er nooit actief klanten benaderd." Samen met Bekkers wil hij de Belgische klanten helpen met het verbeteren van hun online en offline aanwezigheid. "We zien dat veel Belgische bedrijven nog zoekende zijn hoe online goede resultaten zijn te behalen." Nog te veel Belgische consumenten zouden online via webshops buiten België kopen. De ambitie van het nieuwe bedrijf is de Belgische bedrijven te helpen om deze posities te gaan innemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding