De Boer was twee termijnen van drie jaar algemeen voorzitter van RAI Vereniging en de eerste onafhankelijke voorzitter van de afdeling Auto’s van RAI Vereniging.  In het bericht wordt met name gesproken over het voorzitterschap van de Tentoonstellingscomités van AutoRAI en BedrijfsautoRAI van De Boer. Hij zou hebben bijgedragen aan ‘een stabiele beurskalender’ die gerealiseerd moest worden onder moeilijke economische omstandigheden. De terugkeer van AutoRAI 2015 na een periode van vier jaar afwezigheid is er een mooi voorbeeld van, aldus RAI Vereniging.

Voorts zijn de volgende wapenfeiten van De Boer opgesomd:
-RAI Vereniging is gepositioneerd als een belangenbehartiger met een visie en een missie in de richting van toekomstbestendige mobiliteit die op grote waardering van haar stakeholders kan rekenen.
-De start van het Formule E-Team waarbij Roelf de Boer als één van de founding fathers was.
-De Boer is in staat geweest om de tegenstellingen tussen de bedrijfsbelangen van de leden van RAI Vereniging en de milieubelangen te overbruggen.
-Het ministerschap van Verkeer en Waterstaat, havenwethouder van Rotterdam, het voorzitterschap van Koninklijk Nederlands Vervoer en zijn voorzitterschap van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding