Reitsma (45) gaat met echtgenote en drie kinderen wonen in Midland, waar BMW SA zijn hoofdkantoor heeft. "Ik ben heel erg blij met deze stap vooruit. Het gebeurt niet iedere dag dat een Nederlander op een dergelijke post wordt gezet."

Diederik Reitsma wordt niet alleen verantwoordelijk voor de communicatie van de importeur. In Zuid-Afrika vindt ook de productie van de 3-serie plaats. Ook voor deze communicatiestroom wordt Reitsma verantwoordelijk. "De combi van fabriek en importeur maakt de functie bijzonder interessant. Daarnaast is het de schaalgrootte die het aantrekkelijk maakt. Het volume, het team en de afstanden – alles is groter. We kijken er echt naar uit."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding