Volgens President & Chairman Rolf Lauret van AutoBinck Holding N.V. is Paul Zekhuis (1965) de juiste man op de juiste plaats. Zekhuis werkte onder meer in diverse senior managementfuncties bij SHV Energy N.V. en Hagemeyer N.V. (Rexel SA). "Wij zijn opgetogen dat deze ervaren manager onze internationale expansie verder zal vormgeven. Hij heeft in zijn carrière al ruimschoots bewezen een uitstekend gevoel voor nieuwe mogelijkheden te hebben." Expansie die niet alleen binnen de automotive branche hoeft te liggen. In eerste instantie sluit Rolf Lauret niets uit. "Wat voor onze fiets fietst bekijken we."

Eind dit jaar stopt het 107 jaar oude Haagse bedrijf na jaren met het importschap van Hyundai. Op het gebied van de aftermarket sloot dochterbedrijf Brezan een samenwerkingsverband met AD Nederland. En onlangs werd nog een Roemeense leasemaatschappij toegevoegd aan het eigen Business Lease. "We blijven zoeken naar mogelijkheden om onze positie binnen de branche te uit te bouwen," aldus een ambitieuze eigenaar Lauret.

Paul Zekhuis geeft leiding aan tweeduizend medewerkers van AutoBinck Holding N.V., die bij de top 20 van automotive bedrijven in Europa behoort. AutoBinck opereert in de Benelux en in zes landen in Centraal Europa. De groep realiseerde in 2013 een omzet van ruim 886 miljoen euro.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding