Als zijn opvolger is Tim van der Rijken (37) benoemd, op dit moment werkzaam bij organisatieadviesbureau Berenschot. Dat maakte Voorzitter Sybrand van Hulst afgelopen week bekend tijdens de Algemene ledenvergadering van Vereniging VACO.

Van Hulst: "Het vertrek van Ruud Spuijbroek (62) na bijna twintig jaar betekent een grote verandering voor onze vereniging. Zijn expertise is ongekend en hij heeft heel veel in het belang van de bedrijfstak bereikt. En we zijn hem daarvoor zeer dankbaar. We hebben er echter begrip voor dat hij nog enkele persoonlijke uitdagingen wil realiseren."

Van der Rijken heeft een bedrijfsjuridische en bedrijfseconomische achtergrond en ruime ervaring met brancheorganisaties, verenigingen en ondernemers. Hij treedt op 1 januari in dienst bij Vereniging VACO en volgt Ruud Spuijbroek per 1 april 2015 op.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding