Hij volgt Koen Buyst op, die verantwoordelijk wordt voor de retailactiviteiten in Europa.

Steffens zal zich richten op de verdere ontwikkeling van de retailactiviteiten in Nederland. Euromaster heeft zijn dienstverlening de afgelopen jaren uitgebreid, van alleen de basisexpertise banden(service) naar banden en onderhoud. Deze bredere benadering, waarbij de zorg voor de mobiliteit van klanten centraal staat, zal onder zijn leiding worden uitgebouwd.

Jasper Steffens heeft ruime ervaring binnen de automotive sector. Hij heeft in zijn carrière voor een groot aantal automotive organisaties gewerkt en was eerder directeur en mede-eigenaar van RDW-provider en marketingbedrijf A2SP.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding