De benoeming komt op het moment dat McLaren drie nieuwe modellen op de Europese markt introduceert. De 675LT en de niet voor de openbare weg bestemde McLaren P1TM GTR waren voor het eerst te zien op het autosalon van Geneve terwijl de 570S werd geintroduceerd tijdens de recente autotentoonstelling in New York.

McLaren kon de verkopen in Europa vorig jaar al met 10 procent opvoeren. Het sportwagenmerk is nu te vinden bij 19 dealers verdeeld over elf landen. Directeur sales en marketing Jolyon Nash: "De automarkt in heel Europa heeft de sector de laatste tijd voor de nodige uitdagingen geplaatst maar wij zitten in wat hopelijk een nieuw recordjaar gaat worden. Jon brengt een rijkdom aan verkoopervaring en -kennis met zich mee, die hij vergaard heeft bij succesvolle en gevestigde merken op de Europese markt."