Daimler AG, moederbedrijf van Mercedes, zal de twee sollicitatiedagen organiseren voor hooggekwalificeerde afgestudeerden en specialisten die willen helpen de toekomst van connected drive te ontwikkelen. De sollicitatiedagen ‘Connected Car’ worden gehouden op de r&d-faciliteit in Sindelfingen. Daimler biedt op vijf it-gerelateerde vakgebieden instapfuncties aan. Academici en it-specialisten moeten hun sollicitaties opsturen via de specialiseerde website. De deadline is 31 augustus.  Op de genoemde website staat ook veel meer informatie.  

De bedoeling van de twee dagen is actieve communicatie te bewerkstelligen tussen sollicitanten en de gespecialiseerde afdelingen. In de Product Lounge zullen participanten een breed beeld krijgen van de activiteiten van Daimler op het vlak van connected drive en een goede indruk krijgen van hoe hun werk eruit zou kunnen zien. De sollicitanten kunnen direct solliciteren op een specifieke funtie door naar de Career Lounge te gaan. Ze kunnen daar ook hun vaardigheden tonen.
Geïnteresseerden die vragen hebben kunnen contact opnemen via recruiting.de@daimler.com of telefoonnummer +49 (0)711 17-99 5 33.