Geert Huising (ex-Autoprof) naar Hiab

Voormalig Autoprof-organisator Geert Huising is per 1 september aan de slag gegaan als Senior Employee Sales Support bij Hiab in Meppel.

Hiab levert wereldwijd vrachtlaad- en lossystemen. De producten worden onder meer toegepast binnen de woningbouw, bosbouw, industrie, afvalverwerking, recycling en bij defensie. Het bedrijf staat volgende maand op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam en heeft 12 september een open huis.

Huising (33) begon in april 2009 als organisator van de vakbeurzen Autoprofessioneel & Schadeherstel, in de Evenementenhal Hardenberg c.q. Gorinchem. Eind vorig jaar kreeg Huising een andere functie, in verband met een nieuwe opzet binnen de beursorganisatie. Hij ging per 1 januari 2015 aan de slag als Adviseur in het cluster Recreatie, Horeca, Food & Vis.

Reacties

Geert ,
Je blijft ons verrassen !
Heel veel succes gewenst ! 😉

Geplaatst door: Freek Ouwendijk op
Geert Huising (ex-Autoprof) naar Hiab - Automobielmanagement.nl

Geert Huising (ex-Autoprof) naar Hiab

Voormalig Autoprof-organisator Geert Huising is per 1 september aan de slag gegaan als Senior Employee Sales Support bij Hiab in Meppel.

Hiab levert wereldwijd vrachtlaad- en lossystemen. De producten worden onder meer toegepast binnen de woningbouw, bosbouw, industrie, afvalverwerking, recycling en bij defensie. Het bedrijf staat volgende maand op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam en heeft 12 september een open huis.

Huising (33) begon in april 2009 als organisator van de vakbeurzen Autoprofessioneel & Schadeherstel, in de Evenementenhal Hardenberg c.q. Gorinchem. Eind vorig jaar kreeg Huising een andere functie, in verband met een nieuwe opzet binnen de beursorganisatie. Hij ging per 1 januari 2015 aan de slag als Adviseur in het cluster Recreatie, Horeca, Food & Vis.

Reacties

Geert ,
Je blijft ons verrassen !
Heel veel succes gewenst ! 😉

Geplaatst door: Freek Ouwendijk op