Koninklijke onderscheiding voor Koos Burgman

Koos Burgman, directeur externe betrekkingen bij Bovag, heeft een koninklijke onderscheiding gekregen. Minister Schultz van Haegen speldde hem de versierselen op die horen bij Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Burgman deed eind vorig jaar een stap terug en droeg het stokje van algemeen directeur over aan Peter Niesink. De boegbeeldfunctie werd overgenomen door Bovag-voorzitter Bertho Eckhardt. Burgman ging zich focussen op lobbywerk en externe betrekkingen. Hij deed en doet dat in de functie van directeur externe betrekkingen.

Ter gelegenheid van zijn afscheid als algemeen directeur kreeg Koos van Bovag een symposium aangeboden dat hij geheel naar eigen wens kon invullen. Het werd ‘duurzame mobiliteit’. Verrassingsspreker was de minister van Infrastructuur en Milieu, die Burgman prees als effectieve belangenbehartiger en constructieve lobbyist. In het bijzijn van Burgman’s moeder, vrouw en kinderen meldde de bewindsvrouw dat de Koning hem had benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Dit wegens zijn verdiensten voor de mobiliteitssector en oog voor duurzaamheid.

Koninklijke onderscheiding voor Koos Burgman - Automobielmanagement.nl

Koninklijke onderscheiding voor Koos Burgman

Koos Burgman, directeur externe betrekkingen bij Bovag, heeft een koninklijke onderscheiding gekregen. Minister Schultz van Haegen speldde hem de versierselen op die horen bij Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Burgman deed eind vorig jaar een stap terug en droeg het stokje van algemeen directeur over aan Peter Niesink. De boegbeeldfunctie werd overgenomen door Bovag-voorzitter Bertho Eckhardt. Burgman ging zich focussen op lobbywerk en externe betrekkingen. Hij deed en doet dat in de functie van directeur externe betrekkingen.

Ter gelegenheid van zijn afscheid als algemeen directeur kreeg Koos van Bovag een symposium aangeboden dat hij geheel naar eigen wens kon invullen. Het werd ‘duurzame mobiliteit’. Verrassingsspreker was de minister van Infrastructuur en Milieu, die Burgman prees als effectieve belangenbehartiger en constructieve lobbyist. In het bijzijn van Burgman’s moeder, vrouw en kinderen meldde de bewindsvrouw dat de Koning hem had benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Dit wegens zijn verdiensten voor de mobiliteitssector en oog voor duurzaamheid.