Tevreden.nl is een toonaangevende speler op gebied van  tevredenheidsonderzoeken en wil de positie in de automotivebranche verder uitbouwen. Prent gaat de automotive branche bedienen met marktonderzoeken en inzichten specifiek op het vlak van de dienstverlening. Wat verwacht de klant en hoe oordeelt deze. Steeds meer automotive gerelateerde bedrijven willen meer weten over klantervaringen met als resultaat beter presterende organisaties, met een optimaal klantgerichte dienstverlening. Tevreden.nl biedt naast de informatie, ook conclusies en advies voor het verbeter traject.

Gerhard Prent ziet voor de sector in samenwerking met Tevreden.nl ook geweldige kansen. "Door mijn ervaring in de automotivebranche heb ik  veel goede en waardevolle contacten opgedaan. Deze relaties wil ik graag verder helpen met hun bedrijf. Als je "in het hoofd" van de klant kunt kijken, kan je succesvoller zijn in de toekomst."

De uitdaging bij Tevreden.nl kwam op het juiste moment , aldus een enthousiaste Prent.  "Inmiddels is de integratie van FleetSelect met BCA bijna afgerond en hebben de bedrijven een uitstekende positie in de markt. Bij Tevreden.nl krijg ik de kans om het succesvolle concept van Tevreden.nl verder uit te rollen binnen de automotivebranche en heb daar ontzettend veel zin in." Eerder was Gerhard Prent werkzaam in verschillende sales en managementfuncties bij o.a. FleetSelect, Cars4Export, Autodata Nederland en Greenib Car.

Tevreden.nl is het grootste volledig in tevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland. Steeds meer organisaties gebruiken de onderzoeksoplossingen van Tevreden.nl, enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun imago te verbeteren.