Renata Jungo Brüngger in directie Daimler AG

De raad van toezicht van Daimler AG, moederbedrijf van Mercedes-Benz, heeft Renata Jungo Brüngger benoemd tot verantwoordelijke voor integriteit en juridische zaken in de directieraad.

Brüngger (54, Zwitserse) volgt Christine Hohmann-Dennhardt op. "Renata Jungo Brüngger is een ervaren jurist van Daimler. Zij wordt lid van het management en daarmee gaat de gemiddelde leeftijd naar beneden wordt de samenstelling internationaler. Renata Jungo Brüngger heeft 25 jaar ervaring als jurist en advocaat bij diverse internationaal opererende bedrijven", aldus  Manfred Bischoff, de voorzitter van de raad van toezicht van Daimler AG.  Sinds 1 november van 2011 is Jungo Brüngger  hoofd van juridische zaken bij Daimler.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renata Jungo Brüngger in directie Daimler AG - Automobielmanagement.nl

Renata Jungo Brüngger in directie Daimler AG

De raad van toezicht van Daimler AG, moederbedrijf van Mercedes-Benz, heeft Renata Jungo Brüngger benoemd tot verantwoordelijke voor integriteit en juridische zaken in de directieraad.

Brüngger (54, Zwitserse) volgt Christine Hohmann-Dennhardt op. "Renata Jungo Brüngger is een ervaren jurist van Daimler. Zij wordt lid van het management en daarmee gaat de gemiddelde leeftijd naar beneden wordt de samenstelling internationaler. Renata Jungo Brüngger heeft 25 jaar ervaring als jurist en advocaat bij diverse internationaal opererende bedrijven", aldus  Manfred Bischoff, de voorzitter van de raad van toezicht van Daimler AG.  Sinds 1 november van 2011 is Jungo Brüngger  hoofd van juridische zaken bij Daimler.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding