Na een technische opleiding startte Wim Kusters zijn loopbaan bij Renault Nederland om vervolgens in de leasewereld te belanden. Na Overlease (Renault) volgden Masterlease (SNS) dat later opging in Business Lease. De rode draad in de carrière van Kusters is marketing. Hij behaalde het NIMA-C diploma, is gecertificeerd Senior Marketing Professional en is dus ‘marketeer in hart en nieren’. Inmiddels is Kusters alweer een groot aantal jaren zelfstandig werkzaam in het marketingvak en is ook actief als docent op de IVA Business School in Driebergen.
DealerSupportNet is sinds 2002 actief als adviseur voor Nederlandse autobedrijven. Directeur Clem Dickmann: "Aanvankelijk richtten wij ons met name op het dealerkanaal, later zijn daar ook de universeel bedrijven aan toegevoegd."  Inmiddels mag DealerSupportNet ook diverse dealerverenigingen en garageformules tot zijn klantenkring rekenen. "Wij werken daartoe met een netwerk van zelfstandige, ervaren professionals die hun sporen in de autoretailsector verdiend hebben. Geholpen door onze actuele branchekennis door de verbinding met business intelligence bureau Aumacon is onze advieskwaliteit natuurlijk sterk afhankelijk van de persoonlijke inbreng van de consultants. Wij prijzen ons gelukkig met Wim Kusters een echte marketingspecialist aan ons team te kunnen toevoegen."
DealerSupportNet is label van Aumacon en onder die naam onder meer actief als adviesbedrijf voor autobedrijven en autoretailersverenigingen. Aumacon is een onafhankelijk kennisbureau voor de automotivesector en specialist in marktanalyse en de begeleiding van bedrijfskundige en strategische vraagstukken.  Aumacon geeft sinds 2005 bijvoorbeeld ook de bekende DSN Dealerholding Top-100 uit.