Ten Buuren kandidaat-voorzitter Bovag onafhankelijke autobedrijven

De selectiecommissie van het bestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven draagt unaniem Gerard ten Buuren voor als nieuwe voorzitter. De leden stemmen op 11 januari.

Doorslaggevend voor de voordracht is ‘de kennis van en passie voor het onafhankelijke autobedrijf’ die Ten Buuren aan de dag legt, aldus Bovag. Volgens de commissie is Ten Buuren van nature een verbinder met een groot netwerk binnen de branche en naar het idee van de selectiecommissie staat hij dicht bij de leden en de bestuursleden.

Gerard ten Buuren is bekend met Bovag als gevolg van zijn rol als interim-branchemanager van de afdeling en door zijn jarenlange werkzaamheden binnen de branche. De selectiecommissie acht hem in staat met het afdelingsbestuur onder zijn leiding de sector onafhankelijke autobedrijven de komende jaren vooruit te helpen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 11 januari  stemmen de leden van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven over de benoeming van hun nieuwe voorzitter.

Gerard ten Buuren (56) is afkomstig uit Enschede. Sinds 2008 is hij actief als eigen ondernemer met een advies- en interimpraktijk in de autobranche. Hij staat toonaangevende bedrijven in de automotive bij. Voor 2008 is Ten Buuren werkzaam geweest als directeur bij de Buitenhuis-groep/Autotaxatie.net, als commercieel directeur bij Autodata Nederland en commercieel adjunct-directeur bij Abfin, financiering- en leasemaatschappij.

Gerard ten Buuren trad eerder dit jaar bij Bovag Onafhankelijke Autobedrijven aan als interim-branchemanager nadat Arno Cloosterman in augustus plotseling overleed.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ten Buuren kandidaat-voorzitter Bovag onafhankelijke autobedrijven - Automobielmanagement.nl

Ten Buuren kandidaat-voorzitter Bovag onafhankelijke autobedrijven

De selectiecommissie van het bestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven draagt unaniem Gerard ten Buuren voor als nieuwe voorzitter. De leden stemmen op 11 januari.

Doorslaggevend voor de voordracht is ‘de kennis van en passie voor het onafhankelijke autobedrijf’ die Ten Buuren aan de dag legt, aldus Bovag. Volgens de commissie is Ten Buuren van nature een verbinder met een groot netwerk binnen de branche en naar het idee van de selectiecommissie staat hij dicht bij de leden en de bestuursleden.

Gerard ten Buuren is bekend met Bovag als gevolg van zijn rol als interim-branchemanager van de afdeling en door zijn jarenlange werkzaamheden binnen de branche. De selectiecommissie acht hem in staat met het afdelingsbestuur onder zijn leiding de sector onafhankelijke autobedrijven de komende jaren vooruit te helpen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 11 januari  stemmen de leden van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven over de benoeming van hun nieuwe voorzitter.

Gerard ten Buuren (56) is afkomstig uit Enschede. Sinds 2008 is hij actief als eigen ondernemer met een advies- en interimpraktijk in de autobranche. Hij staat toonaangevende bedrijven in de automotive bij. Voor 2008 is Ten Buuren werkzaam geweest als directeur bij de Buitenhuis-groep/Autotaxatie.net, als commercieel directeur bij Autodata Nederland en commercieel adjunct-directeur bij Abfin, financiering- en leasemaatschappij.

Gerard ten Buuren trad eerder dit jaar bij Bovag Onafhankelijke Autobedrijven aan als interim-branchemanager nadat Arno Cloosterman in augustus plotseling overleed.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding