Van den Hoogen commercieel directeur Athlon

Niels van den Hoogen (38) is per 1 januari benoemd tot commercieel directeur van Athlon Nederland. In zijn nieuwe rol is Van den Hoogen verantwoordelijk voor het commerciële beleid van Athlon en is hij naast de key- en large accounts verantwoordelijk voor partnerships en e-commerce binnen de organisatie.

Van den Hoogen verlaat zijn functie als sales director key accounts bij Athlon om Marchel Koops op te volgen, die onlangs is benoemd tot algemeen directeur. Van den Hoogen heeft zijn sporen in de sector al verdiend. Zo integreerde hij in 2008 als algemeen directeur van Prisma Car Lease de organisatie succesvol in Athlon. Marchel Koops, algemeen directeur van Athlon: "Wij zijn verheugd Niels te kunnen benoemen tot commercieel directeur. Hij heeft een bewezen trackrecord op het gebied van verandermanagement, het opzetten van nieuwe kanalen en is een echte teamplayer." 

Van den Hoogen begon in 2004 zijn carrière bij Prisma Car Lease. Hierin heeft hij diverse rollen vervuld. Na de integratie van Prisma Car Lease in Athlon is Van den Hoogen van start gegaan als sales director key accounts binnen Athlon. Hierin is hij verantwoordelijk geweest voor de acquisitie, het opzetten van de partnerships en privé lease. In zijn nieuwe rol komt zijn verantwoordelijkheid te liggen bij het verder uitvoeren van de ingezette strategie en het verstevigen van de positie van Athlon in nieuwe verkoopkanalen. Wie Van den Hoogen gaat opvolgen als sales director key accounts is nog niet bekend. Tot die tijd zal hij zijn oude functie ad interim waarnemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Niels, gefeliciteerd!

Geplaatst door: Jacques van Gorp op
Van den Hoogen commercieel directeur Athlon - Automobielmanagement.nl

Van den Hoogen commercieel directeur Athlon

Niels van den Hoogen (38) is per 1 januari benoemd tot commercieel directeur van Athlon Nederland. In zijn nieuwe rol is Van den Hoogen verantwoordelijk voor het commerciële beleid van Athlon en is hij naast de key- en large accounts verantwoordelijk voor partnerships en e-commerce binnen de organisatie.

Van den Hoogen verlaat zijn functie als sales director key accounts bij Athlon om Marchel Koops op te volgen, die onlangs is benoemd tot algemeen directeur. Van den Hoogen heeft zijn sporen in de sector al verdiend. Zo integreerde hij in 2008 als algemeen directeur van Prisma Car Lease de organisatie succesvol in Athlon. Marchel Koops, algemeen directeur van Athlon: "Wij zijn verheugd Niels te kunnen benoemen tot commercieel directeur. Hij heeft een bewezen trackrecord op het gebied van verandermanagement, het opzetten van nieuwe kanalen en is een echte teamplayer." 

Van den Hoogen begon in 2004 zijn carrière bij Prisma Car Lease. Hierin heeft hij diverse rollen vervuld. Na de integratie van Prisma Car Lease in Athlon is Van den Hoogen van start gegaan als sales director key accounts binnen Athlon. Hierin is hij verantwoordelijk geweest voor de acquisitie, het opzetten van de partnerships en privé lease. In zijn nieuwe rol komt zijn verantwoordelijkheid te liggen bij het verder uitvoeren van de ingezette strategie en het verstevigen van de positie van Athlon in nieuwe verkoopkanalen. Wie Van den Hoogen gaat opvolgen als sales director key accounts is nog niet bekend. Tot die tijd zal hij zijn oude functie ad interim waarnemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Niels, gefeliciteerd!

Geplaatst door: Jacques van Gorp op