Nederlandse vacaturebank ook in België actief

Op de vandaag startende Autosalon Brussel 2016 wordt de Belgische banenwebsite Mobilityjobs.be gepresenteerd. Ze is mede mogelijk gemaakt door DGA Peter Seijkens van het Nederlandse carrièreplatform Automotivevacaturebank.

Seijkens werd vorig jaar gekozen bij een tender die de Belgische vakorganisatie Federauto (inmiddels Tractio) samen met Febiac en Educam hadden uitgeschreven. De website is sinds afgelopen najaar operationeel, maar wordt op de Autosalon beurs voor het eerst volop in de schijnwerpers gezet. De tweetalige Belgische variant heeft de look and feel van zijn Nederlandse evenknie.

Mobilityjobs.be bevat op dit moment zo’n 125 vacatures, maar volgens Seijkens is de potentiële markt in België op jaarbasis hoed voor zo’n drieduizend jobs. Meerdere werkgevers hebben zich inmiddels verbonden aan de website. Onder hen BMW Belux, Tesla, Caterpillar en Auto1.com. Op dit moment zijn de vacatures nog gratis te plaatsen, over enige tijd gaat een fee gelden. Mede in verband daarmee wil Seijkens binnenkort een accountmanager voor de Belgische markt aanstellen. Op de Nederlandse automotivevacaturebank staan permanent ruim driehonderd vacatures online.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nederlandse vacaturebank ook in België actief - Automobielmanagement.nl

Nederlandse vacaturebank ook in België actief

Op de vandaag startende Autosalon Brussel 2016 wordt de Belgische banenwebsite Mobilityjobs.be gepresenteerd. Ze is mede mogelijk gemaakt door DGA Peter Seijkens van het Nederlandse carrièreplatform Automotivevacaturebank.

Seijkens werd vorig jaar gekozen bij een tender die de Belgische vakorganisatie Federauto (inmiddels Tractio) samen met Febiac en Educam hadden uitgeschreven. De website is sinds afgelopen najaar operationeel, maar wordt op de Autosalon beurs voor het eerst volop in de schijnwerpers gezet. De tweetalige Belgische variant heeft de look and feel van zijn Nederlandse evenknie.

Mobilityjobs.be bevat op dit moment zo’n 125 vacatures, maar volgens Seijkens is de potentiële markt in België op jaarbasis hoed voor zo’n drieduizend jobs. Meerdere werkgevers hebben zich inmiddels verbonden aan de website. Onder hen BMW Belux, Tesla, Caterpillar en Auto1.com. Op dit moment zijn de vacatures nog gratis te plaatsen, over enige tijd gaat een fee gelden. Mede in verband daarmee wil Seijkens binnenkort een accountmanager voor de Belgische markt aanstellen. Op de Nederlandse automotivevacaturebank staan permanent ruim driehonderd vacatures online.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding