Volvo-baas Lundstedt leidt sectie vrachtwagens Acea

Martin Lundstedt, bestuursvoorzitter en CEO van Volvo Group, is dit jaar voorzitter van de groep directeuren van vrachtwagenbouwers binnen de Europese autokoepel Acea.

Hij neemt het voorzitterschap over van Henrik Henriksson van Scania Trucks. Lundstedt noemt daarbij het verder terugdringen van de CO2-emissies als zijn grootste prioriteit. "Onze industrie zal zijn verantwoordelijkheid op dat gebied blijven nemen. Tegelijk werken we met alle relevante betrokkenen in de transportsector samen om alle aspecten die invloed hebben op die CO2-emissie van vrachtwagens in beeld te brengen. Samen kunnen we het potentieel voor de verdere vermindering realiseren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volvo-baas Lundstedt leidt sectie vrachtwagens Acea - Automobielmanagement.nl

Volvo-baas Lundstedt leidt sectie vrachtwagens Acea

Martin Lundstedt, bestuursvoorzitter en CEO van Volvo Group, is dit jaar voorzitter van de groep directeuren van vrachtwagenbouwers binnen de Europese autokoepel Acea.

Hij neemt het voorzitterschap over van Henrik Henriksson van Scania Trucks. Lundstedt noemt daarbij het verder terugdringen van de CO2-emissies als zijn grootste prioriteit. "Onze industrie zal zijn verantwoordelijkheid op dat gebied blijven nemen. Tegelijk werken we met alle relevante betrokkenen in de transportsector samen om alle aspecten die invloed hebben op die CO2-emissie van vrachtwagens in beeld te brengen. Samen kunnen we het potentieel voor de verdere vermindering realiseren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding