De Algemene Ledenvergadering van Bovag Autodealers verkiest haar nieuwe voorman op 18 februari aanstaande. De bestuurstermijn van de huidige voorzitter, Eric Tak, loopt in maart 2016 af.

Na een sollicitatieprocedure heeft de selectiecommissie van het afdelingsbestuur uitgebreid met een aantal kandidaten gesproken. Daaruit volgde de kandidaatstelling van Bert de Kroon, die geldt als een ervaren auto-ondernemer. Sinds 2003 is hij mede-eigenaar van Vallei Auto Groep, waar hij sinds 2007 algemeen directeur is. Daarvoor werkte hij onder meer bij de Sanato Auto Groep als commercieel directeur en bij Pon’s Automobielhandel, waar hij zich bezighield met marketing, planning, pricing en marketing intelligence.

Ook beschikt De Kroon over de nodige bestuurlijke ervaring. Recentelijk zwaaide hij af als voorzitter van de Seat Dealercouncil. Hij is actief binnen de Bonus/Marge Werkgroep VW/Audi en in de Leasecommissie VW/Audi/Seat/Skoda. Verder is hij lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding