Chef ‘electric car’ stapt op bij Apple

Steve Zadesky, een voormalige Ford-ingenieur die zestien jaar geleden naar Apple ging, was de afgelopen twee jaar de chef van het geheime ‘autoplan’ Titan. Maar hij vertrekt nu om persoonlijke redenen bij Apple.

Steve Zadesky - Apple - Titan

Dit meldde The Wall Street Journal.  Zadesky’s vertrek zou voor Apple een hobbel kunnen vormen voor het realiseren van de plannen voor een voertuig. Apple heeft de plannen voor het Titan-project nooit bevestigd maar het aantrekken van mensen uit de auto-industrie en gedane acquisities hebben de speculaties gevoed dat Apple zich wil mengen in de ontwikkeling waarin auto, internet en intelligentie van apparaten en machines worden samengevoegd.  

 

 

Chef ‘electric car’ stapt op bij Apple - Automobielmanagement.nl

Chef ‘electric car’ stapt op bij Apple

Steve Zadesky, een voormalige Ford-ingenieur die zestien jaar geleden naar Apple ging, was de afgelopen twee jaar de chef van het geheime ‘autoplan’ Titan. Maar hij vertrekt nu om persoonlijke redenen bij Apple.

Steve Zadesky - Apple - Titan

Dit meldde The Wall Street Journal.  Zadesky’s vertrek zou voor Apple een hobbel kunnen vormen voor het realiseren van de plannen voor een voertuig. Apple heeft de plannen voor het Titan-project nooit bevestigd maar het aantrekken van mensen uit de auto-industrie en gedane acquisities hebben de speculaties gevoed dat Apple zich wil mengen in de ontwikkeling waarin auto, internet en intelligentie van apparaten en machines worden samengevoegd.