Designchef Laurens van den Acker (Renault) onderscheiden

De Nederlandse Renault-designchef Laurens van den Acker won de Design Grand Prix, een prestigieuze prijs voor autodesigners.

Renault heeft tijdens het 31ste Internationaal Automobiel Festival, dat tot met 31 januari in Hôtel National des Invalides in Parijs plaatsvindt, drie onderscheidingen gekregen.  Van den Acker nam de Grand Prix in ontvangst na een jaar waarin vier nieuwe modellen werden gelanceerd: de Renault Espace, Kadjar, Talisman en de Mégane. Die auto’s worden door de jury geprezen om hun in- en exterieurdesign. Bovendien werd de Talisman uitgeroepen tot ‘Mooiste auto van het Jaar’.

Laurens van den Acker is sinds 2009 de baas van Corporate Design bij Renault.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Designchef Laurens van den Acker (Renault) onderscheiden - Automobielmanagement.nl

Designchef Laurens van den Acker (Renault) onderscheiden

De Nederlandse Renault-designchef Laurens van den Acker won de Design Grand Prix, een prestigieuze prijs voor autodesigners.

Renault heeft tijdens het 31ste Internationaal Automobiel Festival, dat tot met 31 januari in Hôtel National des Invalides in Parijs plaatsvindt, drie onderscheidingen gekregen.  Van den Acker nam de Grand Prix in ontvangst na een jaar waarin vier nieuwe modellen werden gelanceerd: de Renault Espace, Kadjar, Talisman en de Mégane. Die auto’s worden door de jury geprezen om hun in- en exterieurdesign. Bovendien werd de Talisman uitgeroepen tot ‘Mooiste auto van het Jaar’.

Laurens van den Acker is sinds 2009 de baas van Corporate Design bij Renault.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding