Hij volgt daarmee Harrie Schippers op, die op het hoofdkantoor in Seattle is benoemd tot Paccar senior vice-president met de verantwoordelijkheid voor DAF Trucks en Paccar Parts.

Preston Feight trad 18 jaar geleden bij Paccar in dienst en is op dit moment Paccar vice-president en general manager van de Kenworth Truck Company. Daar heeft hij diverse functies bekleed, waaronder die van directeur productontwikkeling en directeur Marketing & Sales. Preston Feight is afgestudeerd aan de Northern Arizona University (werktuigbouwkunde) en aan de University of Colorado (bedrijfsmanagement). In zijn nieuwe functie is hij ook verantwoordelijk voor Leyland Trucks in het Verenigd Koninkrijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding