Richard Pothof marketing directeur Van Mossel Groep

Bij de Van Mossel Groep is Richard Pothof aangesteld als nieuwe marketing directeur. Hij komt van Louwman & Parqui.

Pothof heeft een auto-achtergrond, hij begon ooit bij Volvo Nederland en kwam na Pon en een ‘uitstapje’ naar energieleverancier Essent terecht bij Louwman & Parqui. "Mijn hart ligt nu eenmaal bij de automotive. Ik ben nu bezig de organisatie goed te leren kennen."

Over eventuele strategiewijzigingen of verdere consolidatieplannen wil hij nog niets zeggen, wel merkt Pothof op dat het pakket aan mobiliteitsoplossingen dat de Van Mossel Groep biedt van cruciaal belang is in de huidige uitdagende automarkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Richard Pothof marketing directeur Van Mossel Groep - Automobielmanagement.nl

Richard Pothof marketing directeur Van Mossel Groep

Bij de Van Mossel Groep is Richard Pothof aangesteld als nieuwe marketing directeur. Hij komt van Louwman & Parqui.

Pothof heeft een auto-achtergrond, hij begon ooit bij Volvo Nederland en kwam na Pon en een ‘uitstapje’ naar energieleverancier Essent terecht bij Louwman & Parqui. "Mijn hart ligt nu eenmaal bij de automotive. Ik ben nu bezig de organisatie goed te leren kennen."

Over eventuele strategiewijzigingen of verdere consolidatieplannen wil hij nog niets zeggen, wel merkt Pothof op dat het pakket aan mobiliteitsoplossingen dat de Van Mossel Groep biedt van cruciaal belang is in de huidige uitdagende automarkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding